VERON A63
Friese Wouden
____________

 

Hobbybeurs FEC

Van 8 t/m 11 november vindt weer een hobbybeurs plaats in het FEC te Leeuwarden, waar de radiozendamateurs ook weer aanwezig zullen zijn met een stand.

 Donderdag       14.00 – 22.00 uur

Vrijdag             14.00 – 22.00 uur

Zaterdag          10.00 – 18.00 uur

Zondag            10.00 – 18.00 uur

 

 

In het WTC Expo te Leeuwarden is

Van donderdag 8 tot en met zondag 11 november 2007

weer de jaarlijkse Hobbybeurs.

 

Voor jong en oud, dames én heren is er altijd wel een geschikte hobby te vinden. Zo ook onze mooie hobby het radiozendamateurisme in de breedste zin. Lange jaren is er een groep geweest die op deze hobbybeurs PR deed voor onze radiohobby. Door omstandigheden is dit een aantal jaren terug gestopt, en bij toeval kwam er contact met organisatie van deze beurs en vertelden dat er vaak vraag was waarom zendamateurs niet meer vertegenwoordigd waren. Dit is nu de reden dat we als gezamenlijke Friese radio amateurs weer een stand neer willen zetten om onze hobby te promoten.

 

Heel veel, groot, mooi en duur hoeft dit niet te zijn want de gemiddelde burger weet helemaal niets af van onze hobby en vergelijkt het vaak met piraterij. Dus deze beurs is bij uitstek geschikt om dit vooroordeel de wereld uit te helpen. Uiteraard zullen er verbindingen gemaakt worden, en ook vele andere richtingen welke je op kunt met onze radiohobby kunnen gepresenteerd worden. Welke zaken we allemaal laten zien, al of niet werkende, is op dit moment nog niet bekend.

Dit heeft voor een deel ook te maken met de bemensing die we met een dergelijk evenement nodig hebben en ook wie wat kan laten zien of kennis heeft van een onderwerp. Verkopen doen we niet tijdens deze beurs, maar zullen ons dus hoofdzakelijk richten op de promotie van onze hobby.

 

Heb je als radioamateur interesse om een dagdeel of meerdere te helpen op deze beurs, en heb je misschien wel iets bijzonders om te laten zien aan het publiek, schroom niet om je aan te melden als vrijwilliger.

 

Wat voor collega’s zoeken we eigenlijk:

 

bullet Collega’s die willen meehelpen met de voorbereiding en bedenken
 van zaken die we kunnen doen op de beurs.
bullet Opbouwen en afbreken van de stand.
bullet Opbouwen en afbreken van een antennepark.
bullet Operators voor de zenders/ontvangers etc. 
bullet Collega’s die de PR voor zijn of haar rekening kan nemen en het publiek op een eenvoudige manier iets kan vertellen waar we mee bezig zijn. ( deze functionaris zal niet actief met zenders/ontvangers bezig zijn )
bullet DTP collega’s die PR materiaal in elkaar kunnen zetten welke we mee willen geven aan het publiek.

 

We hebben dus elke dag voor 8 uur bezetting nodig, en denken dat we met 2 blokjes van 4 uur per dag een goede bezetting kunnen realiseren, en dat je na of voor de tijd ook nog zelf even over de beurs kunt gaan.

Per blokje van 4 uur denken we aan 2 collega’s die actief met de zend/ontvangers bezig zijn, en 2 collega’s die de PR doen.

 

Is de interesse gewekt en zeg je ja daar wil ik wel iets in betekenen, dan kun je je opgeven bij: Roel Pot - pd0oyf(at)amsat.org of telefoon: 0644068957 of bij een van de vertegenwoordigers van onderstaande

Afdelingen en verenigingen.

 

bullet FRAG ( Friese radio amateur groep ) Leeuwarden.
bullet Veron A 14 afdeling Friesland Noord.
bullet Veron A 62 afdeling Friese Meren.
bullet Veron A 63 afdeling Friese Wouden.
bullet VRZA afdeling Friesland.

 

Vanuit elke afdeling of vereniging zit een vertegenwoordiger in de voorbereidingscommissie GFRA. Als het lukt, zullen we actief zijn onder de roepletters PA6WTC

 

Nog vragen?

Stel ze gerust aan een van de bestuursleden of nog beter mail de vraag aan mij zodat ik deze kan beantwoorden of doorsturen naar een terzake kundige collega.

 

Namens de commissie,

 

Roel Pot pd0oyf.