VERON A63
Friese Wouden
____________

 

11 stedencontest

20 november 2005

PI60EME ( normaal PI4EME) was de  call die we konden gebruiken omdat de VERON  60 jaar bestaat. De afdeling A 63 deed ook dit jaar weer mee en onze vaste stek was ook dit jaar weer Workum. Vroeg opstaan is voor ondergetekende geen gewoonte op zondag, maar voor je club heb je iets over en dus was het rond 06.00 uur dat de wekker ging. De crew zou samenkomen bij Laurens  PD 3 LHS en vandaar met de twee caravans naar Workum.

Het zat ons mee en al om 10.00 uur hadden we de 2  en 80 meter sets aan de praat. De 2 meter antenne moest boven op de silo gezet worden en ook dat gaf geen problemen op de hoogte van 23 meter, Laurens wist dit in rap tempo te bereiken.

Een kop koffie en om 11.00 uur van start. Druk was het op de 2 meter en vele pile ups was het resultaat. Op 2 zijn er 51 stations gewerkt. De crew bestond dit jaar uit  Laurens PD 3 LHS, en Frank Talens verantwoordelijk voor het 80 meter segment en Simon  PA7SB en Roel PD0OYF voor de 2 meter.

Ook onze gastheer kwam nog even kijken naar onze aktiviteiten, en kreeg enige uitleg van Simon wat zoal de bedoeling is van ons samenzijn.

Mooi, leuk, gezellig, fijne kontakten, goed samenwerken waren woorden die we na afloop tegen elkaar konden zeggen. Voor ondergetekende was het de eerste keer meedoen aan contesten en kan ook terugzien op een geslaagde zondag.

Roel Pot  PDOYF