VERON A63
Friese Wouden
____________

Up
bijeenkomst 7 maart
bijeenkomst 7 februari
bijeenkomst 3 januari

 

bijeenkomst 7 maart

Maandelijkse bijeenkomst

Dinsdagavond 7 maart 2017 aanvang 19.30 uur in zalencentrum de buorskip komt Paul Joosten - PA5UL ons vertellen over zijn ervaringen met scoutingroepen en hoe hij de jeugd laat kennismaken met onze radiohobby tijdens het Jota/Joti weekend dat in oktober georganiseerd wordt.

Paul is al vanaf 1965 scout en sinds 1979 zendamateur. Hij heeft het meeste plezier met de combinatie van beide hobby's en hiermee inmiddels dus ruime ervaring uiteraard met het JOTA-JOTI weekend maar ook met vele scouting kampen in binnen- en buitenland waaronder enkele wereldjamborees.

Paul zal ons uit eigen ervaring vertellen hoe hij jongelui laat kennismaken met de radiohobby. Dat kan op heel wat manieren....

Sinds 2016 is Paul regionaal JOTA-JOTI-Adviseur voor Scouting Nederland voor de drie noordelijke provincies. Hij is ook contactpersoon voor de zendamateurs in dat gebied en brengt beide groepen graag met elkaar in contact.

Nieuwsgierig naar zijn verhaal over Jota/Joti en hoe de jeugd hier bij te betrekken, kom dan naar Beetsterzwaag op Dinsdag 7 Maart. Ook deze avond zal zeker weer interessant worden, dus zorg dat je er bij bent!
 

De afdelingsavonden worden iedere 1e dinsdag van de maand gehouden in dorpshuis ‘de Buorskip’ aan de Vlaslaan 26 te Beetsterzwaag. Aanvang 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. De QSL manager is aanwezig.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van activiteiten van de VERON afdeling Friese Wouden? Abonneer u dan op de mailinglist door een bericht te sturen naar
nieuws-subscribe@a63.org