VERON A63
Friese Wouden
____________

 

Afdelingsbijeenkomst

5 maart

De afdeling A63 van de Veron organiseert in Beetsterzwaag op 5 maart in zalencentrum “De Buorskip” aanvang 19.30 uur weer haar afdelingsavond.

Na de succesvolle informatiedag over D-Star op 16 Februari doen we het nog een keer klein over. Jan - PD0SDO en ook anderen, zullen u deze avond op een praktische manier kennis laten maken met deze nieuwe vorm van Techniek voor zendamateurs.

D-Star is bij veel zendamateurs nog onbekend, en ook hiervoor geldt "Onbekend maakt Onbemind". Hier willen we als drachtster zendamateurs iets aan doen en gaan u voor zover mogelijk is veel over vertellen en laten horen en zien. Verschillende sets kunt u bekijken en soms ook werkende zien. Over de techniek van D-Star is op eerdere afdelingsavonden ook al verteld maar indien nodig kunt u ook hier is van zien/horen.

Ook dit zal zeker weer een interessante avond worden, dus zorg dat je erbij bent! De afdelingsavonden van A 63 worden meestal de 1e dinsdag van de maand gehouden in zalencentrum "De Buorskip" aan de Vlaslaan 26 te Beetsterzwaag. De aanvang is om 19.30 uur en de zaal is al open om 19.00 uur. Onze QSL manager is is ook weer aanwezig voor het uitwisselen van de qsl kaarten.

Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van activiteiten van afdeling A 63 Friese Wouden dan verwijs ik u graag naar onze website waar u zich kunt abonneren op onze nieuwsbrief. Lid of geen lid u bent van harte welkom!

Roel Pot - PD0OYF,
secretaris VERON A63