VERON A63
Friese Wouden
____________

 

Maandelijkse bijeenkomst

Hierbij nodigt het bestuur jullie uit voor de maandelijkse afdelingsbijeenkomst op dinsdag 5 september 2017. Zoals gebruikelijk in de Buorskip te Beetsterzwaag. Aanvang is 19:30 en de zaal is open vanaf 19:00 uur.
De agenda ziet er als volgt uit:
1. Opening en welkom
2. Verslag vorige afdelingsbijeenkomst
3. Ingekomen stukken
4. FinanciŽn
5. Rondvraag
6. Lezing.

Allart van Seijen PA7AVS neemt ons mee inde wereld van antennematerialen en antennemasten.Allart is al jaren bezig met het construeren en bouwen van vele soorten antennemasten zowel schuifmasten, gevelmasten, telescopische masten en ook voor tijdelijk gebruik de wielklemmasten. Hij zal ons vertellen over de verschillende constructies en bevestigingsmaterialen.Allart heeft in de afgelopen jaren verschillende typen succesvol geplaatst bij collega zendamateurs.Aan de hand van foto’s en filmbeelden zal hij ons laten zien hoe alles in het werk gaat. Ook zal hij wat voorbeeldmateriaal mee nemen.

Kortom als je toe bent aan een nieuwe antennemast of wil je de mogelijkheden verkennen zorg dan dat je aanwezig bent in Beetsterzwaag. Het gaat dus weer een boeiende avond worden en jij kunt daar bij zijn om alles over antennemasten en materialen te horen!
 

De afdelingsavonden worden iedere 1e dinsdag van de maand gehouden in dorpshuis ‘de Buorskip’ aan de Vlaslaan 26 te Beetsterzwaag. Aanvang 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. De QSL manager is aanwezig.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van activiteiten van de VERON afdeling Friese Wouden? Abonneer u dan op de mailinglist door een bericht te sturen naar
nieuws-subscribe@a63.org