VERON A63
Friese Wouden
____________Pers
Routebeschrijving
Toegang
Uw veiligheid
Stands
Eten & drinken
Organisatie
Beetsterzwaag
Historie FRM

Up
Agenda A63
Contestgroep
Cursus
Friese Radio Markt
PI4EME
PI4M
Service Bureau
Ontstoring
Website
Overige

 

  VERON afdeling Friese Wouden

39e Friese Radio Markt

27 mei 2017
09:00-15:00 uur

Inmiddels voor de 39e keer organiseert de afdeling Friese Wouden A63 een grote radio- en electronicamarkt onder de naam “Friese Radio Markt”. Deze markt vindt plaats in en rondom dorpshuis “De Buorskip” in het prachtige bosrijke Beetsterzwaag (Fr.).

Op de markt kunt u terecht voor juist dat onderdeel wat u al lang zocht, en soms kun je iets aantreffen wat je ook heel goed kunt gebruiken bij je hobby of in je hobbykamer.

De FRM-commissie is inmiddels weer gestart met de voorbereidigen en er hebben zich al weer heel wat handelaren aangemeld voor een standplaats.
 


Ruim 100 standhouders - zowel particulieren als handelaren - prijzen binnen en buiten hun goederen aan. Ook dit jaar verwachten we weer zo'n 2000 bezoekers. Parkeren kan bijna altijd op korte loopafstand. Er is een speciaal parkeerterrein voor mindervaliden.

De gezelligheid en de gemoedelijke sfeer op dr FRM wordt allom geroemd. En niet te vergeten het onderlinge kontakt en die zendamatur ontmoeten waar je regelmatig een verbinding mee hebt. Dit alles onder het genot van een kop koffie, iets fris en misschien een hapje uit de keuken van dorpshuis “De Buorskip”.

Affiche

 

Nog een tip:

DOE EEN NAAM / CALL BADGE OP
ZODAT ANDEREN JE KUNNEN HERKENNEN.